Nieuw lijn COSMECEUTICALS behandelingen met hoogwaardige cosmetische producten.

28 September, 2017
Meder Beauty Science

Ultieme oplossingen voor niet-invasieve huidverjonging

MEDER Beauty Science is ‘het’ topproduct voor cellulaire huidverjonging uit Zwitserland die laat andere cosmetische producten verbleken. Dit revolutionaire product is namelijk in staat dankzij transdermale technologie de hoogstaande ingrediënten op een niet agressieve manier in de diepere huidlagen te laten doordringen.

De formule van ieder product is ontwikkeld om de schoonheid van de huid van binnenuit te verhogen door een gezonde microflora en microcirculatie in de huidweefsels te herstellen, de zuurstofvoorziening te verbeteren, de bloedvaten te versterken, zwellingen weg te werken en de huid haar hechtheid, veerkracht en stralende teint terug te geven.

Professionele behandelingen van Meder Beauty Science bieden een ideaal alternatief voor cliënten met contra-indicaties of voor diegene die een afkeer hebben tegen behandelingen met injecties. Elk product van Meder Beauty Science heeft een verbluffend kosmetisch effect — de vruchten van zeven jaar werk, verzet door de befaamde productontwikkelaar en arts dermatologe dr. Tiina Orasmae-Meder en haar toonaangevende Zwitserse laboratorium.